Tiedoksi: MegaMetso-leiri Mikkelissä

6.6.2019

MegaMetso-leiri nuorille 31.7.–4.8.2019 – innosta teini mukaan!

Onko lähipiirissäsi metsästyksestä innostunut 14-17-vuotias nuori? Metsästäjäliitto järjestää MegaMetso-leirin Mikkelissä 31.7.–4.8.2019. Ohjelmassa on paljon kiinnostavia aiheita, kuten houkuttelupyynti ja jousimetsästys sekä ainutlaatuiset ammunnat. Kouluttajina myös huippusuosittu Team Karhukopla ja houkuttelupyynnin guru Aki Perälä. 

Leirillä pääsee harjoittelemaan metsästykseen liittyviä taitoja, tutustumaan erilaisiin metsästysaseisiin ja muihin varusteisiin sekä harjoittelemaan metsästysammuntaa turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Leirillä nuoret näkevät myös heille sosiaalisesta mediasta tuttuja kasvoja ja pääsevät näiden esikuvien oppiin. Ohjelmassa on pyritty huomioimaan ajankohtaisia nuoria metsästäjiä kiinnostavia aiheita, kuten houkuttelupyynti, jousimetsästys ja karhunmetsästys. 

MegaMetsolla leiriläisiä odottaa myös uudet riistamaaliammunnat. Ne toteutetaan riistapolkutyyppisesti. Joukkueet kiertävät valvotusti reittiä, jonka varrelle on sijoitettu haulikko- ja kiväärirasteja. Kullakin rastilla mallinnetaan aitoa metsästystilannetta, ja niillä pääsee ampumaan kyseiseen metsästysmuotoon soveltuvilla aseilla. Leirin kilpailupäivänä ampujat pääsevät myös testaamaan taitojaan Metsästäjäliiton uudessa LuotiCompakissa.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus eri puolilta Suomea. Leiriläiset saavat valita kattavasta reitistöstä itselleen sopivan paikan nousta kyytiin.

Lisätietoa: https://metsastajaliitto.fi/megametso

Kesäisin leiriterveisin
Suomen Metsästäjäliitto